Vloerkleden

Ondek het gevoel van ultieme luxe met onze exclusieve handgetufte vloerkleden van Valley, PT Contract Carpets werkt al decenialang nauw samen met deze gerenommeerde Europese fabrikant. Elk vloerkleed is een meesterwerk van vakmanschap, gemaakt met hoogwaardige materialen zoals New Zealand Wool of Tencel, en met oog voor detail. Mede door een palet van maar liefst 140 kleuren biedt onze collectie een ongeĆ«venaarde keuze om elke ruimte te verrijken. Van klassieke ontwerpen tot moderne meesterwerken, onze vloerkleden passen perfect bij elke stijl. Laat u betoveren door de weelde van onze handgetufte vloerkleden en voeg een vleugje elegantie toe aan uw interieur.

Moquetas Rols, een Spaanse weverij, staat bekend om zijn prachtige collectie van Wilton en flatweave kleden en tapijt. Deze kleden worden vervaardigd met zorgvuldig geselecteerde materialen, waaronder wol en ECONYL, een gerecycled nylon garen dat duurzaamheid combineert met elegantie. De ruime collectie omvat ook kleden die geschikt zijn voor buitenshuis, waardoor elke ruimte verrijkt wordt met stijl en comfort, zowel binnen als buiten.

Theko is een vooraanstaande importeur van op maat gemaakte handgeknoopte en geweven kleden uit Tibet, India en Berberkleden uit Marokko. Hun collectie omvat een breed scala aan unieke en authentieke ontwerpen, met vakmanschap dat eeuwenoude tradities weerspiegelt. Wat Theko onderscheidt, is hun toewijding aan ethische praktijken, waaronder het gebruik van het ‘Rugmark’-keurmerk. Dit keurmerk garandeert dat de kleden vrij zijn van kinderarbeid, waardoor klanten met een gerust hart kunnen genieten van de pracht en kwaliteit van hun producten. Met Theko brengt u niet alleen een vleugje exotisme en schoonheid in uw interieur, maar draagt u ook bij aan een rechtvaardigere wereld.